Om Maria som redaktör och skrivcoach

Ditt engagemang och mjuka bemötande fick mig att tro på mig själv. Att min historia var värd att delas. Ditt stöd har varit och är fantastiskt. Som en trygg famn där jag kan växa och utveckla mitt författarskap.

Ania Munay, författare och medicinkvinna som driver Gaia Life kursgård

Maria är en oerhört inkännande person, som värnade om att bevara mitt uttryck som författare. Energin i vårt samarbete var fantastisk och hon lyfte mig många gånger i processen. Jag erhöll stort stöd i att snickra perspektiv och förtydliga den berömda röda tråden. Hon var en viktig länk för mig och en bärande del i drömmen om att berätta min historia. Det här samarbetet var en gåva i min värld och jag hoppas att andra därute får ta del av Marias kunskap, reflektioner och själsliga kraft.

Marina Hedlund, författare och livscoach

Maria är verkligen en fantastisk skrivcoach! Med stort hjärta, varm lyhördhet och stor skärpa hjälpte hon mig att göra mitt bokmanus till en bok som jag är stolt, glad och mycket tacksam över! Maria lägger sig verkligen vinn om att se till att ens egen unika röst både känns och hörs i texten. Jag är för alltid tacksam för vårt fina samarbete och vill gärna samarbeta med Maria igen. Jag vill och kan verkligen rekommendera henne å det allra varmaste!

Annica Westman, coach, författare och grundare av Bobbi Bear Sweden

Jag är så tacksam för din ödmjukhet och klarhet i arbetet med mina texter. Jag vet att du alltid tittar efter det bästa uttrycket i mina texter.

Linda Adesh Kåreby, författare och grundare av Kärra Ashram

Maria är en inkännande lektör som känner med dig och är samtidigt vass på att ta fram essensen ur din text så att det blir så grym som möjligt. Jättekul att jobba med henne!

Kia Helles, föreläsare och författare

Maria var min författarcoach när jag skrev min första bok och hon var ett ovärderligt stöd! Men respekt för mitt budskap och med en tydlighet fick Maria mig att se på min text på ett nytt sätt vilket ledde till ett stort mod hos mig att lyfta fram just det jag ville dvs. få fram kärnan i mitt budskap. Lägg sedan till att Maria är professionell i sin lektörsroll, har konkreta tips kring upplägg av skrivandet och är en så himla trevlig människa så har du en fantastiskt kompetent författarcoach som jag med all säkerhet kommer anlita när jag skriver min nästa bok.”

Nina Berg, författare, föreläsare och motivator

Om Maria som skribent

Maria har en unik känsla för det skrivna ordet och kan förmedla känsla, intryck och skapa skillnad på ett sätt som är få förunnat.

Linda Sjöö, kommunikatör

Maria skrev en presentation om mig för våra sociala kanaler, det blev en fantastisk text. Hon har verkligen förmågan att förmedla en känsla bakom oden, tack Maria!

Lisa Dahlberg, kommunstyrelsens ordförande Marks kommun

Sagt om Marias kurser och workshops

Jag trodde inte att jag kunde skriva, nu vill jag bara skriva mer!

Som radiojournalist behöver jag tänka på hur jag använder språket för att nå ut, detta fick jag verkligen träna på. Jättebra kurs och en inspirerande kursledare!

Det kändes lite jobbigt i början att våga läsa upp sin text, det gick snabbt över eftersom Maria skapade en sådan trygghet i gruppen. Det blev istället en verklig självförtroendekick!

Jag undrade varför det låg näsdukar framme på skrivworkshopen. När jag insåg vilket kraftfullt verktyg skrivandet är för att nå sitt inre var jag glad att näsdukarna låg där. Jag är så tacksam för den tryggheten som fanns i gruppen som gjorde att jag vågade möta mig själv i mitt skrivande.