Om mig

Berättelser i olika former har alltid varit centralt för mig. De senaste 20 åren har jag arbetat med berättelser i olika former.

Under åren har jag läst filmvetenskap, gått skrivkurser, läst en himla massa böcker och älskat att lyssna på andras berättelser. Jag hängde på låset till bokrean, bloggade för att kunna läsa ännu mer, jobbade på bibliotek och i bokhandel för att komma ännu närmare läsare och läsupplevelsen.

Jag har vridit och vänt på berättelser, hur vi möter varandra och hur vi möter oss själva. Undrat varför vi är som vi är och hur vi kan förändras och leva i enlighet med vår verkliga potential – vår egen berättelse. Som coach på ett av våra stora kommunikationsföretag såg jag hur våra personliga berättelser påverkar våra resultat. När vi hittar vår sanna berättelse inom oss själva sker mirakel.

Berättelser gör att vi kan känna igen oss och förstå varandra. De gör att vi kommer närmare varandra och det är precis vad världen behöver.

Nu får jag möjligheten att hjälpa människor att hitta sin berättelse, att läka genom skrivandet och att nå ut i världen med sina kunskaper och berättelser. Det är lika magiskt varje gång!